AVIEČIŲ UOGIENĖ SU IMBIERAIS

Tai mūsų viena populiariausių uogienių, kurioje saldžioji avietė susidraugavo su aštriuoju imbieru, o jų draugiją papildęs laimas, pridėjo savo egzotiško gaivumo. Naudojami tik šviežūs ingredientai, ruošiami tą pačią dieną, išsaugant visus skonius, aromatus, eterinius aliejus. Trumpai verdama, kad išliktų kuo daugiau naudingų vitaminų. Lengvai saldinta ir natūraliai rūgšti. Visi 3 ingredientai, puikiai papildo vienas kitą, o uogienės skonis nepalieka abejingų, kurie jos paragauja, ar prie šokoladinio pyrago, ar su kepsniu tiesiai nuo laužo, ar šaltą žiemos vakarą išgėrus puodelį karštos arbatos.
Gamyboje vyksta tikras meilės pripildytas rankų darbas – viską kruopščiai atrenkame, nuplauname, pjaustome ir tarkuojame rankomis, spaudžiame šviežias sultis, pasaldiname, trumpai paverdame, o tada rankomis pripildome kiekvieną indelį, uždarome dangteliu ir užklijuojame etiketes.
Šioje uogienėje yra paliekamos aviečių sėklytės, nes tai yra viena iš vertingiausių avietės dalių, kurios yra maistinių skaidulų, riebalų rūgščių ir antioksidantų šaltinis.
Naudojame cukraus sirupą, kuris yra net 30% mažiau saldus, nei įprastinis baltasis cukrus.
Sudėtis: avietės - 66%, sirupas - 30% (gliukozės-fruktozės), tarkuotas šviežias imbieras, šviežiai išspaustos žalių citrinų sultys.
AVIEČIŲ UOGIENĖ SU IMBIERAIS
€3.99
Be PVM: €3.30
Tai mūsų viena populiariausių uogienių, kurioje saldžioji avietė susidraugavo su aštriuoju imbieru, o jų draugiją papildęs laimas, pridėjo savo egzotiško gaivumo. Naudojami tik šviežūs ingredientai, ruošiami tą pačią dieną, išsaugant visus skonius, aromatus, eterinius aliejus. Trumpai verdama, kad išliktų kuo daugiau naudingų vitaminų. Lengvai saldinta ir natūraliai rūgšti. Visi 3 ingredientai, puikiai papildo vienas kitą, o uogienės skonis nepalieka abejingų, kurie jos paragauja, ar prie šokoladinio pyrago, ar su kepsniu tiesiai nuo laužo, ar šaltą žiemos vakarą išgėrus puodelį karštos arbatos.
Pristatymas: 2 d.d.
Pardavėjas