AVIEČIŲ UOGIENĖ SU ČILI PIPIRAIS

Žinote, saldžiarūgštį čili padažą? Ir daugelis jį labai mėgsta. Tai ši uogienė yra jo pusseserė, nes yra šiek tiek saldi, šiek tiek rūgšti ir šiek tiek aštri, bet dermė viso to yra puiki. Dera su kepta vištiena, įvairiais mėsos patiekalais ar įdėti kelis šaukštelius gaminant salotoms padažą.
Švelniai aštri. Naudojami Lietuvoje užauginti Habanero pipirai.
Gamyboje vyksta tikras meilės pripildytas rankų darbas – viską kruopščiai atrenkame, nuplauname, pjaustome ir tarkuojame rankomis, spaudžiame šviežias sultis, pasaldiname, trumpai paverdame, o tada rankomis pripildome kiekvieną indelį, uždarome dangteliu ir užklijuojame etiketes.
Šioje uogienėje yra paliekamos aviečių sėklytės, nes tai yra viena iš vertingiausių avietės dalių, kurios yra maistinių skaidulų, riebalų rūgščių ir antioksidantų šaltinis.
Naudojame cukraus sirupą, kuris yra net 30% mažiau saldus, nei įprastinis baltasis cukrus.
Sudėtis: Avietės – 63%, sirupas– 31% (gliukozės ir fruktozės), šviežiai pjaustyti čili pipirai iš Lietuvos ūkių, šviežiai spaustos citrinų sultys, obuolių pektinas.
AVIEČIŲ UOGIENĖ SU ČILI PIPIRAIS
€3.99
Be PVM: €3.30
Gal ir netikėta kombinacija, bet tokia gera, kad paragavus norisi dar ir dar. Gaivus žalumas susipynęs su saldžiu raudonumu puikiai dera su kietaisiais sūriais, kepta paukštiena, skrebučiu, paštetu, koše ar vienas kaip desertas.
Pristatymas: 2 d.d.

Tvari gamyba

Veganiška

Saugu vaikams

Rankų darbo

Tinkama dovanoms

Pagaminta Lietuvoje
Pardavėjas